Etikett

Bizonyos szabályok, viselkedési alapnormák betartása elengedhetetlen a kettőnk közötti kapcsolat során. Mindez elősegíti, hogy ne kerüljünk kellemetlen helyzetbe.

Bejelentkezéssel / időpontfoglalással kapcsolatos tudnivalók

Kérem, hogy már bejelentkezéskor jelezze, ha valamilyen egészségügyi problémája van, (Nem csak egészségmegőrzés / közérzetjavítás miatt keresett meg), mert elképzelhető, hogy az Ön által választott kezelés nem ajánlott az eü. probléma miatt.

Ha megkereséskor nem tudom felvenni a telefont, amennyiben a hívószáma megjelent a telefonon, minden esetben visszahívom Önt.

Időpont lemondása

Ha valamilyen ok miatt nem tud megjelenni a kezeléseken, kérem értesítsen minél előbb, ne a kezelés megkezdésének időpontjában.
Természetesen akadályoztatás esetére lehetőség van az időpont módosítására is.

Amennyiben Ön először jelentkezik be hozzám, de nem jelenik meg - nem mondja le előzetesen a megbeszélt időpontot - úgy nem áll módomban Önnek új időpontot adni.

Érkezés

Kérem, mindig érkezzen pontosan, hiszen az időpont az Ön kezelésének kezdetére vonatkozik. Ha késik, az az Ön kezelési idejéből lesz levonva, mivel az Ön után érkezők kezelésének is pontosan kell elkezdődnie. Késés esetén is az eredetileg foglalt hosszúságú kezelés ára fizetendő.

Étkezés / ivás kezelések előtt

A kezelést megelőző egy órában már ne egyen - ne igyon. A kezelés előtt két órával, és a kezelés után azonban ajánlott a bőséges folyadékfogyasztás, mivel ilyenkor felgyorsul az anygcsere, a méregtelenítés.

Egyedi igények kérése

Bizonyos kezelések, a kezelések egyes részei az Ön igénye szerint módosíthatóak, jelezze, ha a körülményekkel problémája van: túl hideg - túl meleg a kezelő, túl sok a fény, zavarja a zene, a lehetőségekhez képest készséggel segítek.
Ha kérdése van, bátran kérdezzen.

Kezelés vége

Kérem előre jelezze, ha a kezelésről számlár kér. Amennyiben nincs szüksége számlára, úgy a kapott nyugtát távozáskor őrizze meg, egy esetleges hatósági ellenőrzéskor mutassa meg.
"köszönöm nem kérek nyugtát" kérést nem áll módomban teljesíteni.

MI AZ AMIT NEM VÁLLALOK!

A természetgyógyászat / az akupresszúra részét képezi a KÍNAI MASSZÁZS, ami a meridiánok és az akupunktúrás pontok kezelésére szól.

NEM EROTIKUS és nem SZEX masszázs. Ilyen jellegű masszázst nem vállalok, minden erre utaló jelzés esetén azonnali távozásra szólítom fel az illetőt.